×
Amerika Latine, 2012
Ditari i revolucionarit të famshëm Ernesto Che Guevara, i shkruar prej tij në muajt e fundit të jetës së vet, u bë publik në Internet.
Qeveria e Uruguajit ka ndërmarrë iniciativën për legalizimin e marihuanës në vend, duke marrë nën kontroll shtetëror prodhimin dhe shitjen e saj.
Shtetet anëtare të Unionit të kombeve amerikano-jugore kanë filluar punën për prodhimin e një avioni ushtarak të tyrin. Informaconi përkatës është përhapur nga kanali venezuelianTelesur.
Pjesëmarrësit e “Samitit të Amerikave” në Kolumbi nuk mundën të bashkërendisin dispozitat e deklaratës përfundimtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31