×
Teatri Bolshoi, 14 nëntor 2012
Historia e suksesit të Venera Gimadieva-s gjason shumë me skenarin e një filmi hollivudian. Në momentin e fundit ajo zëvendësoi këngëtaren që sëmuret befasisht, e cila duhej të këndonte në premierën e operës "La Traviata". Dhe ditën tjetër Venera, siç i thonë fjalës, "u zgjua nga gjumi dhe u bë e famshme".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30