×
Letonia, Janar 2012
Vizitat e Sekretarit të Përgjithshëm të NATO-s Anders Fogh Rasmussen në Letoni, Estoni dhe Lituani, të cilat janë parashikuar të zhvillohen në 19-20 janar, kanë marrë një rëndësi të jashtëzakonshme për Brukselin.
Ndalimi i mbajtjes së referendumit mbi përcaktimin e statusit të gjuhës ruse n
Në pjesën lindore të Letonisë të hënën, pë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
10
11
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31