×
Lituania, Tetor 2013

Autoritetet sanitare të Federatës Ruse paraqitën kushtet për rifillimin e importit të produkteve të qumështit nga Lituania, i cili u ndërpre në fillim të tetorit.

Nënshkrimi i Marrëveshjes së Stabilizim Asocimit dhe zonës e tregtisë së lirë midis BE-së dhe Ukrainës është planifikuar për në 29 nëntor, deklaroi Kreu i Departamentit të "Partneritetit Lindor" të Ministrisë së Punëve të Jashtme të Lituanisë, Edminas Bagdonas.

Në prag të Samitit të vendeve të "Partneritetit Lindor" në Vilnius, Presidentja e Lituanisë, Dalia Grybauskaitė, shprehu shqetësimin e vet të madh në lidhje me ndikimin në rritje të Moskës.

Shërbimi Sanitar nga e hëna pezullon furnizimin e produkteve të qumështit në Rusi nga Lituania për shkak të pretendimeve në lidhje me cilësinë e tyre, njoftoi Drejtori i Shërbimit Sanitar të Rusisë, mjeku Gennadi Onishçenko.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2013
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2013
1
2
3
4
5
6
8
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
30
31