×
Lituania, Gusht 2011
“Gazprom” u drejtua në Gjykatën e Arbitrazhit në Stokholm me kërkesën për të zgjidhur konfliktin e krijuar me Ministrinë e Energjetikës të Lituanisë. Kompania ruse dëshiron të arrijë nga shteti balltik kompensimin e humbjeve të veta.
Në Lituani u përplasën 2 avionë ushtarakë francez dhe lituanez. Incidenti ndodhi
Banorëve të qarkut të Kaliningradit të Rusisë duhet tu akordohet e drejta për të shkuar në Poloni dhe në Lituani pa viza. Me një iniciativë të tillë doli Komisioni Evropian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29