×
fluturime, 25 qershor 2012
Inspektorët ushtarakë nga Franca dhe Gjermania do të kryejnë një fluturim me aeroplanin
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30