×
fluturime, Qershor 2012
Inspektorët ushtarakë nga Franca dhe Gjermania do të kryejnë një fluturim me aeroplanin
Në zbatim të konceptit të përpunuar nga Agjencia Federale Kozmike për zhvillimin
Një grup inspektorësh rusë do të kryejë fluturime vëzhguese mbi Suedi dhe Finlandë në kuadër të Traktatit të Qiejve të Hapur. Fluturimet do të realizohen nga 11 deri më 16 qershor.
Fluturimet nga aeroporti ndërkombëtar i Kievit “Borispol” po shtyhen, disa prej tyre janë anuluar fare, njofton site i aeroportit.
Avioni zvicerian “Solar Impulse” që punon me energji diellore, realizoi në mënyrë të suksesshme fluturimin e parë ndërkontinental.
Avioni "Solar Impulse" e vazhdoi fluturimin e tij të parë ndërkontinental pa asnjë pikë karburanti, duke u nisur sot nga Madridi në Rabat (Marok).
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
7
8
9
10
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
26
27
28
29
30