×
shtrembërim faktesh
Sipas pohimeve të dëshmitarëve okularë, vendimin e gjykatës së Budapestit për njohjen e pafajësisë së ish oficerit të xhandarmërisë hungareze Sándor Kepiró salla e priti me duartrokitje.
Kryetarët e një sërë shteteve morën ftesa nga Presidenti i Polonisë për pjesëmarrje në aktivitetet përkujtimore me rastin e 65 vjetorit të çlirimit të kampit nazist të përqendrimit Auschwitz.
Në Poloni do të gjykojnë shtetasin rus, i cili dyshohet për spiunazh në interes të Rusisë. Kundërzbulimi e arrestoi atë në shkurt të vitit të kaluar.
Presidenti i Polonisë Lech Kaczynski ftoi Presidentin e Rusisë Dimitri Medvediev për pjesëmarrje në aktivitetet e organizuara me rastin e 65 vjetorit të çlirimit të të burgosurve të kampit fashist të përqendrimit Auschwitz-Birkenau.
Partia Komuniste e Ukrainës akuzoi Viktor Jushenkon dhe shërbimet speciale të vendit për falsifikimin e dokumenteve dhe materialeve fotografike, të cilat kanë lidhje me urinë e viteve 1930.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31