×
Libani, 21 maj 2012
Në kryeqytetin e Libanit - Bejrut, disa njerëz u vranë dhe shumë të tjerë u plagosën në një shkëmbim zjarri mes përkrahësve dhe kundërshtarëve të Liderit të Sirisë Bashar Assad.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31