×
policia, 16 maj 2013
Ditën e enjte bashkëpunëtorët e policisë amerikane arrestuan 19-vjeçarin Akeyn Scott, i cili dyshohet për të shtënat me armë zjarri disa ditë më parë në New Orleans dhe plagosjen e 19 personave.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
3
4
5
6
8
9
10
11
12
15
18
19
21
23
25
26
28
29
30
31