×
policia, 19 mars 2013
Shërbimi Policor i Bashkimit Europian zbuloi në territorin e BE-së pothuajse 3600 grupe të krimit të organizuar.
Efektivët e forcave speciale të policisë së qytetit të Marsejës asgjësuan fizikisht kriminelin, i cili mori peng disa persona në një nga klinikat dentare të qytetit.
Në Nju Jork filloi shqyrtimi i çështjes, e cila sfidon praktikën e ndalimit dhe
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
8
9
10
12
15
16
17
22
23
24
27
29
30
31