×
policia, 28 shtator 2012
Mijëra nxënës të shkollave dhe studentë ditën e enjte dolën në rrugët e kryeqytetit të Kilit Santiago, duke kërkuar përmirësimin e cilësisë së arsimit.
Të burgosurit e burgut të qytetit Tikrit, që ndodhet 160 km larg nga kryeqyteti i Irakut
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
25
29
30