×
policia, 6 shtator 2012
21-vjeçari nga Melburni Christopher Sides u arrestua në të dalë të kinemasë lokale për pamjen e jashtme të pazakontë: flokët e të riut ishin të pikturuar si "shigjeta e Kolorados" dhe fytyra e grimuar si një Joker.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
4
5
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
18
20
21
22
23
25
29
30