×
policia, 11 qershor 2012
Policia kiliane përdori gaz lotsjellës dhe makina me ujë për shpë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
12
13
15
16
17
20
21
23
24
25
26
27
28
30