×
policia, Mars 2012
Gjatë një bastisje të ndërmarrë nga policia në jug të Francës u arrestuan 20 islamistë radikalë, të cilët mund të kenë qenë të lidhur terroristin e vrarë Mohammed Merah.
Në Lisbonë demonstrata e drejtuar kundër masave të qeverisë për reduktimin
Ministri i Brendshëm i Francës Claude Guéant konfirmoi zyrtarisht vdekjen e Mohammed Merah, të dyshuarit në vrasjen e 7 personave.
Polica pezulloi bisedimet me Mohammed Merah, i dyshuar për vrasjen e fëmijëve në kolegjin hebraik në Tuluzë, dhe kaloi në taktikën e frikësimit të tij.
I dyshuari për sulmin në kolegjin hebraik në Tuluzë Mohammed Merah u vra gjatë inkursionit policor të ndërmarrë nga forcat speciale në apartamentin e tij, njofton Kanali televiziv francez BFM.
Ministria e Punëve të Brendshme të Francës i ka hedhur poshtë njoftimet
Policia ka vepruar në mënyrë profesionale dhe korrekte gjatë zhvillimit të mitingjeve e
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
24
25
26
27
28
29
31