×
policia, 2011
Siç njoftoi të martën Ministri i Punëve të Brendshme dhe i Drejt
Në Moskë policia është vënë në kërkim të
Të gjitha përpjekjeve për zhvillimin e aktiviteteve të pasanksionuara duhet tu pritet rruga në përputhje me ligjin, ndërsa shkelësit e tij do ti nënshtrohen ndjekjes penale, deklaroi Ministri i Brendshëm rus Rashid Nurgalijev.
Serbët e Kosovës kanë ngritur përsëri barrikada të reja në hyrje të pikës kufitare “Jarinje” në veri të republikës së vetëshpallur.
Më 4 dhjetor të vitit 2011 do të mbahen zgjedhjet e deputetëve për Dumën Shtetërore të Rusisë (Dhoma e Ulët e Kuvendit Federal).
Ministri i Brendshëm rus Rashid Nurgalijev uroi bashkëpunëtorët e organeve të ruajtjes së rendit me rastin e festës së tyre profesionale.
Policia ruse hapi video-kanalin e vet në portalin You Tube. Ai ndodhet në këtë
Qendër e re e trazirave të rrugëve që kanë përfshirë aktualisht Britaninë e Madhe natën e kaluar u bë Manchester. Kjo ndodhi pas nisjes për në kryeqytetin britanik të oficerëve nga 30 departamentet e policisë rajonale.
Policëve rusë u janë ngritur pagat dhe pensionet. Që këtej e tutje oficeri i policisë (leitenant) që sapo fillon shërbimin do të marrë 45 mijë rubla (1100 euro) në muaj, pothuajse 2 herë më shumë se tani.
Në Rusi më 1 mars hyri në fuqi ligji federal “Mbi policinë”. N
Në Rusi sot hyn në fuqi ligji “Mbi policinë”. Në sistemin e MPB
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31