×
legjislacioni, Maj 2013
Parlamenti i Japonisë miratoi një ligj, i cili kërkon që çdo qytetar të pajiset me një numër të vetëm individual.
Dhoma e Komunave e Parlamentit britanik votoi në favor të legalizimit të martesave mes të njëjtit seks në Angli dhe Uells.
Më shumë se një miliard njerëz në planet rezulton të jenë duhanpirës. Shifrat e paraqitura nga Organizata Botërore e Shëndetësisë (OBSH) janë me të vërtetë të frikshme. Megjithatë, në qoftë se do të krahasohen ato me të njëjtat statistika, por të një të kaluareje 10-vjeçare, situata nuk do të duket dhe aq e tmerrshme. Evidentohet kërkesa në rënie për duhan, sidomos në Evropë dhe në Amerikën e Veriut.
Parlamenti i Bolivisë miratoi një ligj që i lejon Presidentit të vendit, Evo Morales, të kandidojë në zgjedhejt presidenciale për të tretën herë rresht.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
23
25
26
27
28
29
30
31