×
legjislacioni, 25 janar 2013
Përleshjet midis përkrahësve dhe kundërshtarëve të projektligjit p
Miratimi përfundimtar i ligjit mbi ndalimin e propagandës së homoseksualizmit mund të b
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30
31