×
legjislacioni, Janar 2013
Autoritetet e Kirgistanit miratuan një ligj mbi ndryshimet në Kodin Penal, të cilat forcojnë dënimet për detyrimin e grave për t'u martuar.
Përleshjet midis përkrahësve dhe kundërshtarëve të projektligjit p
Miratimi përfundimtar i ligjit mbi ndalimin e propagandës së homoseksualizmit mund të b
Të hënën në Kubë hyri në fuqi ligji që anulon vizat për daljen përtej kufijve të vendit.
Kongresi Kombëtar libian (parlamenti) miratoi zyrtarisht refuzimin e emrit "Jamahiriya e Madhe", të cilin vendi e ka mbajtur gjatë kohës së drejtimit të Muammar Gaddafi.
Qeveria kineze në mars të vitit 2013 do të paraqesë projekt-reformën e institutit të burgimit në kampet e punës pa gjyq.
Presidenti i Rusisë Vladimir Putin nënshkroi një ligj, falë të cilit biznesmenët e huaj mund të marrin vizë ruse biznesi të vlefshme për pesë vjet, njoftohet në faqen e Internetit të Kryetarit të shtetit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2013
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2013
1
3
4
5
6
8
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
29
30
31