×
legjislacioni, Tetor 2012
Parlamenti hungarez të hënën miratoi një ligj të diskutueshëm mbi regjistrimin e votuesve, i cili sipas opozitës mund të privojë qindra e mijëra njerëz nga e drejta për të shprehur vullnetin e tyre.
Këshilli i BE-së miratoi të enjten një marrëveshje politike për Direktivën Evropiane, e cila vendos normat ligjore për pranimin e azilkërkuesve në Bashkimin Evropian, përveç Danimarkës, Irlandës dhe Britanisë së Madhe.
Komisioni Evropian, pas dy orë debatesh, vendosi të shtyjë miratimin e dokumentit, sipas të cilit
Qeveria gjermane paraqiti në parlamentin e vendit - Bundestag - propozimet në lidhje me një projekt-ligj të destinuar për të rregulluar aspektet ligjore të cirkumcizionit (synetisë) në mesin e myslimanëve dhe hebrenjve.
Kuvendi legjislativ i Shën Petersburgut do të shqyrtojë çështjen e testimit të mësuesve mbi tendencën për pedofili.
Autoritetet franceze kanë ndërmend të aplikojnë një sërë amendamentesh n
Në Filipine hyri në fuqi ligji mbi krimin kibernetik. Mbrojtësit e lirisë së fjalës shprehen me siguri se në këtë mënyrë në vend po aplikohet censura.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
5
6
7
9
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
26
27
28
29
31