×
legjislacioni, 13 qershor 2012
Interesi ndaj aktiviteteve të protestës në shoqërinë ruse rezulton në rënie. Arsyeja konsiston në faktin se axhenda e mitingjeve dhe tubimeve, e propozuar nga liderët e opozitës jo parlamentare, e ka ezauruar tashmë efektin e vet.
Ministria e Shëndetësisë e Rusisë ka llogaritur që projektligji kundër duhanit të sillet në qeveri brenda afateve të përcaktuara, pra deri më 1 nëntor. Ai u paraqit nga Ministria e Shëndetësisë në Qeveri më 20 maj. Por dokumenti u kthye mbrapsht me kërkesën për të ripunuar disa nuanca të veçanta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30