×
legjislacioni, 8 qershor 2012
Presidenti Putin nënshkroi "Ligjin e ri për mitingjet". Shkelësit e rendit, gjatë zhvillimit të aktiviteteve masive po ashtu si dhe organizatorët e tyre, janë të kërcënuar tani me gjoba shumë të rënda. Opozita, siç dhe pritej, është e pakënaqur nga risitë.
Vladimir Putin nënshkroi ligjin që rreptëson dënimet për shkeljet e ndryshme në mitingje dhe rregullon aspektet e zhvillimit të tyre. Për këtë njoftoi të premten vetë Presidenti në mbledhjen kushtuar zhvillimit të sistemit gjyqësor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Qershor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Qershor 2012
1
2
3
4
5
6
7
9
10
12
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30