×
legjislacioni, 29 shkurt 2012
Google, Apple dhe Facebook po përgatisin një invazion në territorin e kontrolluar nga qeveritë kombëtare dhe “balenat” e ekonomisë tradicionale: bankat dhe korporatat e mëdha.
Kryeministri aktual i Rusisë, kandidati presidencial Vladimir Putin konsideron të domosdoshme ndryshimin e legjislacionit në m
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27