×
legjislacioni, Shkurt 2012
Google, Apple dhe Facebook po përgatisin një invazion në territorin e kontrolluar nga qeveritë kombëtare dhe “balenat” e ekonomisë tradicionale: bankat dhe korporatat e mëdha.
Kryeministri aktual i Rusisë, kandidati presidencial Vladimir Putin konsideron të domosdoshme ndryshimin e legjislacionit në m
Në Rusi po fillon reforma e sistemit politik: kthehen zgjedhjet për guvernatorët, partitë politike do shtohen dhjetë herë më shumë dhe ato mund të regjistrohen pa qenë nevoja e mbledhjes nga ato të dhjetëra mijëra firmave.
Gjykata e Zelandës së Re liroi me kusht bashkëpronarin e file sharing site MegaUpload, që u mbyll në janar me kërkesën e autoriteteve amerikane.
Kisha Orthodhokse Ruse (KOR) nuk del kundër teknologjisë së trajtimit teknologjik të qelizave. Por
Fundjavën e kaluar në rrugë dolën për të protestuar shum
Ditën ndërkombëtare të sigurisë së Internetit e shënojnë të martën (7 shkurt) përdoruesit e rrjetit global.
Shumica dërrmuese e qytetarëve rusë i vlerësojnë pozitivisht propozimet e Kryeministrit Vladimir Putin, të shprehura nga ai në artikullin kushtuar çështjes kombëtare.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29
Shkurt 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shkurt 2012
2
3
4
5
6
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
21
23
24
25
26
27