×
manastiri, 2012
Autoritetet kineze, në përpjekje për të ndaluar komercializimin e shpejtë të fesë në vend, i kanë ndaluar tempujt të shesin aksionet e tyre.
Policia ndaloi aktivitetin e një shtëpie publike në hotelin, i cili ndodhet pranë me
Restaurimi i Manastirit Sollovjeckij (russ. Соловецкий монастырь) është një detyrë shumë e rëndësishme për Shtetin dhe Kishën. Ai është momument i burrërisë dhe forcës së paepur shpirtërore të të parëve tanë, shprehet me bindje të plotë Patriarku Kirill.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31