×
manastiri

Në qytetin italian të Rieti, 100 km nga Roma, një murgeshë e re e manastirit lokal lindi një fëmijë. Djalin e quajtën Françesk në nder të Papës së Romës - Françeskut. Mbi babanë e foshnjës nuk dihet asgjë.

Autoritetet kineze, në përpjekje për të ndaluar komercializimin e shpejtë të fesë në vend, i kanë ndaluar tempujt të shesin aksionet e tyre.
Policia ndaloi aktivitetin e një shtëpie publike në hotelin, i cili ndodhet pranë me
Restaurimi i Manastirit Sollovjeckij (russ. Соловецкий монастырь) është një detyrë shumë e rëndësishme për Shtetin dhe Kishën. Ai është momument i burrërisë dhe forcës së paepur shpirtërore të të parëve tanë, shprehet me bindje të plotë Patriarku Kirill.
"Bashkëveprim produktiv": në këtë mënyrë i vlerë
Ministria e kulturës e Federatës Ruse përgatiti dy projektligje që kanë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31