×
Toka, Janar 2012
Fragmentet e “Phobos-Grunt” do të bien në Tokë në periudhën midis 14 dhe 16 janarit.
Fragmente të stacionit ndërplanetar “Phobos-Grunt” mund të fillojnë të bien q
Natën, në të gdhirë të 5 janarit, mbi Tokë do të derdhet një shi i ndritshëm yjor.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2012
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31