×
KAMAZ
Më shumë se 400 kompani nga 14 vende të botës kanë paraqitur zhvillimet e tyre më të fundit në fushën e garantimit të sigurisë në Sallonin Ndërkombëtar "Siguria komplekse 2013" në Moskë (21-24 maj). Prodhimet e kompanive ruse dëshmojnë në mënyrë evidente se Rusia është integruar tashmë me sukses në një segment të tillë me rritje të shpejtë të ekonomisë globale, si industria e pajisjeve të sigurisë.
Auto-rally ndërkombëtar "Rruga e Mëndafshit" në vitin 2013 do të zhvillohet sipas itinerarit Moskë-Astrahan, njoftuan sot organizatorët e garës automobilistike.
Kompania ruse "KAMAZ" (russ. «КамАЗ») planifikon të prodhojë automjetin transportues urban që punon me energji elekrike (elektromobil) në kuadër të projektit të destinuar për krijimin e produkteve të reja deri në vitin 2020.
“KAMAZ” filloi prodhimin e autobusëve të markës së vet në Kolumbi. Për këtë njoftoi përfaqësuesi zyrtar i kësaj kompanie në Sallonin e 13-të Ndërkombëtar të Automjeteve në Bogota.
Ministria e Situatave të Jashtëzakonshme (MSJ) e Rusisë do të dërgojë
Ekipi rus “KAMAZ-Master” i drejtuar nga Firdaus Kabirov - 2 herë fitues i garës automobilistike
Dy herë fituesi i “Dakar”, piloti i ekipit rus “KAMAZ-Master” Firdaus Kabirov doli fitimtar në etapën e dytë të rally-t “Rruga e Mëndafshit-2011” në kategorinë e kamionëve. Ai la pas vetes me 4 minuta holandezin Hans Stacey.
Rally "Dakar-2010" me pjesëmarrjen e kamionave, motoçikletave, automobilave të lehtë dhe kuadroçikleve përfundoi.
Ekuipazhi rus i Vladimir Çaginit me automjetin e markës "KAMAZ", i cili kryeson në rally-n "Dakar-2010", u bë i paarritshëm për rivalët e tij.
Ekuipazhet ruse të "KAMAZ-Master" vazhdojnë ruajnë pozita prej liderësh në rally-in ndërkombëtar "Dakar-2010". Në etapën e 11-të i pari doli ekuipazhi i Firdaus Kabirovit. Ekuipazhi tjetër rus që kryesohet nga Vladimir Çagin doli i dyti.
Ekipi përfaqësues rus i "KAMAZ-Master" po vazhdon të ruajë pozitën prej lideri në rally-n "Dakar-2010".
Tre ekuipazhet e ekipit përfaqësues rus "KAMAZ-Master" përsëri u renditën ndër më të mirët në etapën e tetë të rally-t "Dakar-2010".
Pjesëmarrësit rusë të garës automobilistike po vazhdojnë të ruajnë pozita prej liderësh në rally-n "Dakar-2010", i cili po zhvillohet në territoret e Argjentinës dhe Kilit.
Ekipi rus "KAMAZ-Master" i forcoi pozitat e veta prej lideri në rally-n "Dakar-2010", i cili po zhvillohet në territoret e Argjentinës dhe Kilit.
Ekuipazhi rus i Vladimir Çaginit me automjetin "KAMAZ" vazhdon të ruajë pozitën kryesuese edhe pas etapës së tretë të rally-it "Dakar-2010".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2018
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31