×
Al-Qaeda, 23 prill 2013
Irani mohon ekzistencën e çfarëdo lloj lidhjeje midis Teheranit dhe dy të ndaluarve
Policia e Spanjës arrestoi dy persona nga Afrika e Veriut të dyshuar për lidhje me organizatën terroriste "Al-Qaeda".
Policia kanadeze njoftoi se autoritetet arritën të parandalonin një komplot të madh terrorist, në të cilin ishte e përfshirë "Al-Qaeda". U arrestuan dy të dyshuar. Ata planifikonin të detononin një bombë në trenin që udhëtonte sipas itinerarit Toronto-Nju Jork.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
10
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
25
26
27
28
29
30