×
Al-Qaeda, Nëntor 2012
Ish-lideri i organizatës terroriste ndërkombëtare “Al-Qaeda” Osama bin Laden nuk ë
SHBA-të duhet të bëjnë përpjekje më të mëdha në frontet diplomatike dhe frontet e tjera për të eliminuar "Al-Qaeda-n", tha Kreu i Pentagonit Leon Panetta.
Autoritetet federale të SHBA-ve arrestuan katër banorë të shtetit të Kalifornisë në bazë të akuzave për planifikim të sulmeve terroriste, njofton kanali televiziv amerikan Fox News.
Ministria e Punëve të Brendshme e Marokut deklaron për dekonspirimin e një grupi terrorist që planifikonte të organizonte një kamp trajnimi në malet në veri të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
23
24
25
26
27
28
29
30