×
Al-Qaeda, 18 maj 2012
Lideri i "Al-Qaeda" Ayman al-Zawahiri iu bëri thirrje arabëve sauditë të ndjekin shembullin e vendeve të tjera arabe dhe të përmbysin regjimin në pushtet, njofton gazeta egjiptiane "Al-Shuruq".
Pas shpërthimeve në kryeqytetin e Sirisë, një javë më parë, të cilat çuan në një numër të madh viktimash, qëndron "Al-Qaeda".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
3
4
5
6
9
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
29
31