×
aviacioni, Maj 2013
Në stërvitjet "Maple Flag" përveç Kanadasë, marrin pjesë pilotë nga SHBA-ja, Belgjika, Britania e Madhe, Gjermania, Kolumbia, Holanda dhe Singapori. Ukraina, India, Omani, Peruja, Filipinet, Koreja e Jugut, Afrika Jugore dhe Kili kanë dërguar në to vëzhguesit e tyre.
Të enjten vullkani aktiv më verior i Kamçatkës - Shiveluç - hodhi një
Të gjitha telefonatat anonime u kryen në mëngjes. Një prej kompanive ajrore kineze mori menjëherë 3 njoftime mbi rrezikun e sigurisë së avionëve me destinacion Nanjing-un, Xian-in dhe Pekinin.
Vullkani Shiveluç, i cili është aktivizuar tani në veri të Kamçatkë
Qiellin mbi Moskë e hapën për fluturimin e avionëve të pasagjerëve. Urdhëri i Ministrisë së Transportit të Rusisë hyri në fuqi më 2 maj.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
30
31