×
aviacioni, Gusht 2011
Në qiellin mbi qytetin periferik të Moskës - Zhukovsk, ku po zhvillohet Salloni Ndërkombëtar i Aviacionit, sot u duk një zemër e madhe.
Në qytetin periferik të Moskës - Zhukovsk, në Sallonin e X Ndërkombëtar të Aviacionit, është përfaqësuar mjaft gjerësisht aviacioni luftarak.
Rusia përfundoi konsolidimin e industrisë së aviacionit dhe ka përcaktuar tashmë degën avia-kozmike si prioritet absolut strategjik në zhvillimin e vet.
Një prej aeroplanëve L-39 të grupit të pilotazhit “Bletët Balltike&rdquo
Pilotët rusë zhvilluan një master-klasë në qiellin mbi qytetin periferik moskovit Zhukovski n
Më 16 gusht në qytetin periferik të Moskës - Zhukovski u hap Salloni i X Ndërkombëtar i Aviacionit “MAKS-2011”. Ai premton të bëhet rekord sipas të gjithë treguesve.
Potenciali luftarak i Forcave Ajrore ruse do të forcohet në mënytë të ndjeshme
Më 16 gusht në qytetin Zhukovsk në periferitë e Moskës do të
Holdingu “Helikopterët e Rusisë” do të paraqesë në Sallonin Ndë
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Gusht 2011
Kalendari i ngjarjeve
Gusht 2011
1
2
3
6
7
8
9
10
12
13
14
15
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31