×
India, 6 nëntor 2012
India do të blejë nga Rusia 10.000 raketa ruse të telekomanduara antitank "Konkurs-M" dhe 10.000 predha tanku të telekomanduara "Invar".
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Nëntor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Nëntor 2012
2
3
4
8
10
11
13
14
15
16
17
18
24
25
26
27
29