×
India, Shtator 2012
Të paktën 40 persona u bënë viktima të rrëshqitjeve të tokës, të shkaktuar nga shirat e pandërprerë në shtetet verilindore indiane.
Partitë opozitare dhe sindikatat e Indisë ditën e enjte bënë thirrje për zhvillimn e protestave masive kundër reformave ekonomike, për të cilat qeveria indiane njoftoi javën e kaluar.
Të paktën 28 vetë u vranë kur një autobus ra në humner
Një traget i mbipopulluar me njerëz të hënën në m
Një mbikalim i metrosë në metropolin indian Mumbai, që ishte në ndërtim e sipër, u rrëzua ditën e martë duke plagosur të paktën tetë persona.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
25
26
27
28
29
30