×
India, 3 maj 2012
Forcat Ushtarake Ajrore (FUA) të Indisë që nga viti 1971 kanë humbur 482 aeroplanë "MiG" të prodhimit sovjetik dhe rus. Për këtë tregoi Ministri indian i Mbrojtjes Antony Arackaparambil Kurian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2012
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2012
1
2
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
15
16
17
18
19
20
21
23
25
26
27
29
30
31