×
hidrokarburet
Në vitin që sapo hyri supozohet që çmimi mesatar i naftës të ruhet në nivelin rreth 100 $ për fuçi, por në qoftë se do të ketë ndonjë shpërthim të situatës në Lindjen e Mesme, nafta atëhere mund të tejkalojë madje edhe treguesin maksimal 200 dollarë për fuçi, thonë ekspertët.
Shkencëtarët rusë kanë përpunuar një teknologji unikale për kërkimin e hidrokarbureve në fundin e detit. “Banorët rezidentë” të Qendrës inovative "Skolkovo", specialistët e kompanisë “Geonod”, pohojnë se kjo është metoda më efektive dhe më e leverdisshmja ekonomikisht e zbulim-kërkimit sizmik të hidrokarbureve si në stere, ashtu edhe në thellësitë e mëdha.
Rusia vazhdon të këmbëngulë në domosdoshmërinë e reformimit t
Rusia filloi furnizimet e lëndës së saj hidrokarbure në Bjellorusi pavarësisht nga mungesa e marrëveshjes për një gjë të tillë për këtë vit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31