×
Komisioni Europian, 2014

Sipas të dhënave të raportit të Komisionit Evropian, korrupsioni ekziston në të gjitha vendet anëtare të bllokut evropian dhe i kushton ekonomisë së tij 120 miliardë €.

Komisioneri Evropian për Tregtinë e Brendshme dhe ish-Ministri i Jashtëm i Francës Mishel Barnier deklaroi se është i gatshëm për të pretenduar për postin e kreut të ardhshëm të Komisionit Evropian.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2014
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2014
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31