×
Komisioni Europian, Prill 2013
Komisioni Europian rekomandoi sot fillimin e negociatave për pranimin e Serbisë në BE. "Komisioni Evropian
Komisioni Europian publikoi rezultatet e kontrollit të fundit, të kryer në territorin e BE-së në produktet e mishit të viçit, si pasojë e të cilit rezultoi se rreth 5% e produkteve të kontrolluara përmbanin mish kali.
Komisioni Evropian njoftoi mbi rritjen e theksuar të rasteve të trafikimit të qenieve njerëzore në BE dhe rënien e statistikës së zbulimit të krimeve të tilla.
Korporata Google ka rënë dakord të ndryshojë mekanizmin e funksionimit të motorit të vet të kërkimit. Këtë vendim kompania e mori me kërkesë të Komisionit Evropian.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30