×
Komisioni Europian, 2011
Në vigjilje të Vitit të Ri përfaqësuesit e Komisionit Evropian dhe politikan
Banorëve të qarkut të Kaliningradit të Rusisë duhet tu akordohet e drejta për të shkuar në Poloni dhe në Lituani pa viza. Me një iniciativë të tillë doli Komisioni Evropian.
Prishtina duhet të vazhdojë dialogun aktiv dhe konstruktiv me Beogradin. Për këtë deklaroi më 20 maj në Kosovë Kryetari i Komisionit Evropian José Manuel Barroso.
Komisioni Europian do të shpallë pikëpamjen e vet në lidhje me mundësinë e përsosjes së marrëveshjes së Shengenit në maj. Për këtë deklaroi sot përfaqësuesi zyrtar i Komisionit Europian.
Të mërkurën Komisioni Europian (KE) morri vendimin mbi caktimin suplementarisht edhe të 10
Komisioni Europian (KE) zgjeti edhe 1 vit mbështetjen antikrizë të kompanive nga ana e qeveris
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Janar 2011
Kalendari i ngjarjeve
Janar 2011
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31