×
Galeria Tretiakovskaja
Ekspozita unikale e artit rus të shekujve X-XIX “Святая Русь” (“Rusia e shenjtë”) do të hapet në Galerinë Tretjakovsk në Moskë. Ajo do të zhvillohet me iniciativë të Dimitri Medvedievit dhe me bekimin e Patriarkut të Moskës dhe gjithë Rusisë Kirill.
Ekspozita e njërit prej piktorëve më të famshëm e më
Me ekspozitën e rinovuar të artit të shekullit të XX u propozon të njihen vizitorëve në ditët e para të Vitit të Ri Galeria e famshme e Tretjakovit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2018
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2018
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31