×
grevë, Mars 2013
Rreth 100 mijë njerëz po bëjnë grevë sot në jug të Polonisë. Në të janë përfshirë minatorët, punonjësit e transportit, institucioneve të fëmijëve dhe të kujdesit shëndetësor.
Në qytetin bolivian të Oruro po vazhdon greva e përgjithshme në shenjë proteste kundër vendimit për riemërtimin e aeroportit lokal në nder të Presidentit të vendit.
Për shkak të një greve 24-orëshe të punonjësve të Ministrisë së Kulturës së Greqisë u pezulluan gërmimet arkeologjike dhe puna në muze.
Rreth 70 fluturime janë anuluar të premten në aeroportin ndërkombëtar Köln-Bonn në Gjermani për shkak të grevës së punonjësve të shërbimeve tokësore.
Sot në Francë sindikatat "Konfederata e Përgjithshme e Punës" dhe "Forca punë
Gazetarët grekë kanë shpallur grevë sot në shenjë proteste kundër
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2013
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2013
1
2
3
6
7
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30
31