×
grevë, Tetor 2012
Sindikata e bashkëpunëtorëve të televizioninit shtetëror të Greqisë
Konfederata e sindikatave evropiane organizon më 14 nëntor “Ditën e veprimeve” mbar
Sot në Greqi po mbahet një grevë e përgjithshme 24-orëshe. Në të gjithë vendin janë mbyllur institucionet qeveritare, shumë dyqane, universitetet, bankat dhe muzetë. Është ndërprerë gjithashtu edhe transporti.
Policia e Republikës së Afrikës së Jugut mori nën arrest 40 minatorë, të cilët u përfshinë në një aksion proteste të paautorizuar në minierat e hekurit “Sishen”. Gjatë rebelimit punëtorët pushtuan pajisjet e minierave.
Në Belgjikë po zhvillohet greva 24-orëshe e bashkëpunëtorëve të hekurudhave. Si rezultat është paralizuar lëvizja e trenave në të gjithë vendin.
Greva pa afat e bashkëpunëtorëve të shëndetsisë po zgjerohet në gjithë Estoninë. Mbi ndalimin e shërbimit ndaj pacientëve njoftuan spitalet kryesore të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
17
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30