×
grevë, 20 shtator 2012
Bashkëpunëtorët e metrosë në Athinë, si dhe ata të metrosë së lehtë dhe të linjave të tramvajit do të mbajnë ditën e enjte një grevë 24-orëshe.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
25
27
28
29
30