×
grevë, Shtator 2012
Sindikatat greke njoftuan të mërkurën një grevë 24-orëshe në
Mediat në gjithë Greqi do të mbajnë një grevë 24-orëshe. Kanalet televizive dhe radiot nuk po transmetojë lajme dhe programe argëtuese. Ndaloi rifreskimi i shumicës së faqeve të lajmeve në Internet.
Bashkëpunëtorët e metrosë në Athinë, si dhe ata të metrosë së lehtë dhe të linjave të tramvajit do të mbajnë ditën e enjte një grevë 24-orëshe.
Personeli i fluturimeve i Lufthansës - i linjës ajrore më e madhe të Gjermanisë - do të zhvillojë sot grevën 24-orëshe mbarëkombëtare.
Në aeroportet e Berlinit dhe Frankfurtit vazhdon greva e shoqëruesëve të fluturimit t
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Shtator 2012
Kalendari i ngjarjeve
Shtator 2012
1
2
3
5
6
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
25
27
28
29
30