×
grevë, Mars 2012
Spanja është një nga vendet evropiane, e cila u prek më fort nga kriza. Me
9 persona, duke përfshirë 6 policë, u plagosën dhe 58 të tjer
Greva e përgjithshme, e cila do të mbahet më 29 mars në Spanjë, ka çuar në anulimin e më shumë se 600 udhëtimeve me trena dhe 488 fluturimeve.
Në Lisbonë demonstrata e drejtuar kundër masave të qeverisë për reduktimin
Greva masive të nëpunësve civilë po zhvillohen në territoret e pesë landeve federale në verilindje dhe jugperëndim të vendit.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
30
31