×
Palestina, 15 maj 2013
Lëvizjet palestineze “Fatah” dhe “Hamas” ranë dakord që për një periudhë 3-mujore të formojnë një bashkim qeveritar kombëtar dhe të organizojnë zgjedhjet, njoftojnë ditën e mërkurë mediat palestineze.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Maj 2013
Kalendari i ngjarjeve
Maj 2013
1
2
3
4
5
6
7
8
9
11
12
13
14
16
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31