×
Palestina, Prill 2013
Ekspertët rusë do të përfundojnë studimin e eshtrave të ish-Udhëheqësit palestinez Jaser Arafat në fund të vitit 2013, tha kreu i Agjencisë Federale Mjekësoro-Biologjike.
Kryeministri palestinez Saliam Fayiad dha dorëheqjen nga posti i vet. Me kërkesën përkatëse ai iu drejtua Presidentit Mahmoud Abbas, i cili ndodhet me një vizitë në Jordani.
Lideri palestinez Mahmoud Abbas akuzoi ditën e enjte autoritetet izraelite për vrasjen e dy palestinezëve dhe tentativën për të penguar përpjekjet e SHBA-së që po ndërmerren për rifillimin e negociatave palestinezo-izraelite.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
Prill 2013
Kalendari i ngjarjeve
Prill 2013
1
3
5
6
7
8
9
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30