×
Izraeli, 12 tetor 2012
Në Egjipt lideri suprem i lëvizjes islamike "Vëllazëria Myslimane" Muhammad Badia u bëri thirrje myslimanëve për xhihad me qëllim kthimin e tempujve të shenjtë islamikë - Jeruzalemin dhe Xhaminë Al-Aqsa, e cila ndodhet atje.
Avioni pa pilot i paidentifikuar, i goditur mbi territorin e Izraelit nga gjuajtësit e Forcave Ushtarake Ajrore të vendit më 6 tetor, ishte pronësi e lëvizjes libaneze “Hezbollah”. Për këtë, më 11 tetor, deklaroi Lideri i saj Sheiku Hasan Nasrallah.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Tetor 2012
Kalendari i ngjarjeve
Tetor 2012
1
2
3
6
7
8
11
13
14
20
21
23
27
28
30