×
Izraeli, 28 mars 2012
“Mbështetja e sigurisë së Izraelit është një nga prioritetet kyçe të Presidentit Barack Obama dhe Shefit të Pentagonit Leon Panetta.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Mars 2012
Kalendari i ngjarjeve
Mars 2012
3
4
7
8
9
10
11
12
14
16
17
18
19
22
23
24
25
27
29
31